Optimaal voorbereid met pensioen gaan!

Welkom bij EWM3 pensioeninzicht, waar we geloven dat met pensioen gaan meer is dan slechts een mijlpaal.  Het is namelijk een kans om uw toekomst vorm te geven zoals u dat wilt. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze exclusieve driedaagse cursus pensioen in zicht.

Waarom pensioeninzicht?

Met pensioen gaan is een fase vol mogelijkheden, maar het is ook een tijd waarin belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Onze cursus is ontwikkeld om u te voorzien van diepgaand inzicht in alle facetten van uw pensioen. Van financiële overwegingen tot levensstijlkeuzes, wij behandelen alles met ons unieke perspectief dat draait om EWM3 pensioeninzicht. U maakt de keuzes, wij maken de mogelijkheden voor u inzichtelijk. Hierdoor zal u weloverwogen een keuze maken.

Partners drinken koffie tijdens een PIZ cursus

Wat kunt u verwachten tijdens de cursus?

Diepgaande verkenning

Onze drie daagse PIZ cursus biedt een grondige analyse van alle aspecten van uw pensioen, zodat u goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Heeft u een partner? Dan is het beste om pensioeninzicht samen met uw partner te doen.

Interactieve sessies

Door de exclusieve kleine groep van maximaal 12 personen worden onnodige herhalingen voorkomen, is er tijd voor diepgang waar nodig en zorgen we voor de perfecte dosis aandacht, veiligheid en respect. En in zo een fijne, respectvolle sfeer ontstaan er natuurlijk ook leuke vriendschappen. Het wordt niet alleen leerzaam, maar ook nog gezellig!

Terugkomdag

Bij ons staat contact hoog in het vaandel, niet alleen uit oprechte belangstelling maar ook voor eventuele vragen die u nog heeft. We kijken ernaar uit om u weer te zien op de terugkomdag na uw welverdiende pensionering indien u dat wenst. Deze dag zit automatisch inbegrepen bij uw inschrijving.

Een glimp van onze trainingslocatie:

Schrijf u nu in voor EWM3 Pensoeninzicht

Bent u klaar om het pad naar een zorgeloos pensioen te wandelen? Schrijf u nu in voor onze driedaagse cursus pensioeninzicht en ontdek hoe we uw perspectief kunnen verbreden en u kunnen helpen weloverwogen keuzes te maken. 

Met pensioen gaan, hoe kan dat het best? Neem de regie over uw eigen pensioen en geniet van een toekomst waarin u de vruchten plukt van uw harde werk. Schrijf u nu in bij EWM3 pensioeninzicht. Heeft u een partner? Dan is het beste om dit samen met uw partner te doen. Kies nu uw dagen en schrijf u in!