Gun uzelf de juiste keuze en maak de juiste keuze. De investering in u zelf (en uw partner) verdient zich terug.

Hoe ziet een training eruit?

De eerste twee logische stappen

Starten natuurlijk met het voorbereiden op uw pensioen. De volgende stap is u mee te nemen in de voor velen onbekende financiële pensioenkeuzes en mogelijkheden.

U komt tot de omschrijving van uw doelen en wensen vanaf pensionering. Een slimme pensioenkeuze hoort hierbij. Met uw verkregen inzicht, overzicht en handelingsperspectief benut u de financiële mogelijkheden van uw bestaande pensioen.

U kunt dan zelf de juiste eenmalige keuze maken, passend bij uw wensen. Laat het pensioen zich aan u aanpassen en niet andersom.

De laatste twee logische stappen

Pas als de eerste twee stappen zijn gezet kunt u comfortabel stil staan bij uw laatste werkdag en aan het gepensioneerd zijn. Ook hier een ontspannen praktische aanpak.

Het liefst geniet u gezond en fit van uw pensioen. Ook dit behandelen wij op een praktische plezierige manier.

Plezier en ontspanning

Wij maken tijd voor een gezellige ontspannende rustige wandeling in het unieke Zuid-Limburgse vijf sterren landschap voor wie wil en kan.

Uw vrijheid

Bij EWM3 pensioeninzicht behoudt u de vrijheid. U kiest zelf wanneer u ontbijt en à la carte dineert. Lunchen doen wij gezamenlijk. Tijdens de avond bent u vrij om alles te laten bezinken en te ontspannen.

Een exclusief kleine groep

Onze groep bestaat uit maximaal 12 personen. Uw voordeel: het voorkomen van onnodige herhalingen, meer diepgang waar nodig en het waarborgen van aandacht, veiligheid en respect. In een prettige respectvolle sfeer kunnen natuurlijk vriendschappen tot stand komen.

Terugkomdag

Wij houden graag contact uit belangstelling en uiteraard voor vragen. Wij zien elkaar graag weer na uw pensionering op de terugkomdag indien u dat wenst. Deze dag zit standaard inbegrepen bij uw inschrijving.

Een glimp van onze trainingslocatie

Wij verwachten u op woensdag tussen 12.00u en 12.30u in van der Valk Heerlen. De gezamenlijke lunch start om 12.30u. Vrijdag na afloop van de lunch om 14.00u starten wij een wandeling voor wie wil en kan.

Maak de juiste keuze

Gun uzelf de juiste keuze en maak de juiste keuze. De investering in u zelf (en uw partner) verdient zich terug. Schrijf u in bij EWM3 pensioeninzicht. Heeft u een partner? Dan is het beste om dit samen met uw partner te doen. U doet dit in het unieke vijf sterren landschap van Zuid-Limburg. Kies uw dagen en schrijf u in.

Kosten

De kosten van een training bedragen €948,- exclusief btw.