PIZ Cursus: Pensioeninzicht in 3 dagen

Als u denkt aan uw pensioen, roept dit waarschijnlijk gemengde gevoelens op. Aan de ene kant kijkt u misschien uit naar de vrijheid en het genot van een welverdiende rust. Aan de andere kant kunnen er echter ook vragen en onzekerheden ontstaan als uw pensioen in zicht komt. Hoe zit het precies met mijn pensioen? Wat zijn mijn rechten en verplichtingen? Hoe kan ik optimaal van mijn pensioen genieten? Gelukkig staat EWM3 Pensioeninzicht voor u klaar om u te begeleiden in uw pensioenplanning en -voorbereiding. Dit doen wij middels onze 3-daagse PIZ cursus.

Het EWM3 Pensioeninzicht Principe: Een holistische aanpak voor pensioenplanning.

Bij EWM3 Pensioeninzicht begrijpen we dat uw pensioen meer is dan alleen financiën. Ons principe is gebaseerd op het idee dat een zorgeloze pensioentijd draait om een evenwichtige combinatie van financiële stabiliteit, emotioneel welzijn en persoonlijke vervulling. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten en cursussen aan, waaronder onze befaamde PIZ Cursus: Pensioeninzicht in 3 dagen.

PIZ Cursus: Uw sleutel tot pensioeninzicht.

Het is geen geheim dat een goede voorbereiding essentieel is voor een succesvolle overgang naar uw pensioenjaren. Daarom is onze PIZ Cursus ontworpen om u te voorzien van de kennis, vaardigheden en het vertrouwen die u nodig heeft om vol vertrouwen de volgende fase van uw leven in te gaan. Met een duur van 3 dagen biedt deze cursus een diepgaand inzicht in alle relevante thema’s rondom uw pensioen.

Voordelen van een PIZ Cursus.

✅ Financieel begrip: Tijdens de PIZ Cursus krijgt u inzicht in de verschillende keuzes waar u voor komt te staan en wat deze betekenen. Zo heeft u de kennis in huis om zelf de keuze te maken die het best bij u past.

✅ Juridische kennisPensioenregelgeving kan complex zijn en het is belangrijk om op de hoogte te zijn van uw rechten en verplichtingen. Onze experts bieden u een grondig begrip van de wetgeving en helpen u bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

✅ Emotionele voorbereiding: Met de PIZ Cursus krijgt u ook de mogelijkheid om te reflecteren op de emotionele aspecten van uw pensioen. We bespreken de veranderingen in uw levensstijl, relaties en identiteit, en bieden u tools om deze veranderingen positief te benaderen.

✅ Netwerkmogelijkheden: De PIZ Cursus biedt u de gelegenheid om in contact te komen met andere mensen die in dezelfde fase van hun leven zitten. Het uitwisselen van ervaringen en het opbouwen van nieuwe relaties kan u helpen bij het opbouwen van een sociaal netwerk voor uw pensioenjaren.

 

Pensioen in zicht? Bereid u voor met een PIZ cursus: