Eerder stoppen met werken? Ontdek uw mogelijkheden in onze cursus!

Bij EWM3 pensioeninzicht begrijpen we dat pensioen veel meer is dan alleen cijfers op papier. Het gaat om het realiseren van uw dromen en het maken van keuzes die echt bij u passen. 

Onze exclusieve driedaagse cursus pensioen in zicht is ontworpen om u te helpen bij het begrijpen van uw pensioen en het nemen van weloverwogen beslissingen, bijvoorbeeld als het gaat om eerder stoppen met werken.

Waarom EWM3 pensioeninzicht?

Maak uw keuzes inzichtelijk

Onze driedaagse PIZ cursus richt zich op het helder maken van de keuzes die voor u belangrijk zijn. Of u nu droomt van regelmatig op vakantie gaan in het jaar, veel tijd met de kleinkinderen doorbrengen, eerder stoppen met werken of andere persoonlijke doelen heeft. Wij helpen u deze doelen te vertalen naar concrete pensioenbeslissingen.

Individuele begeleiding

Bij EWM3 pensioeninzicht geloven we in maatwerk. We kijken naar uw persoonlijke wensen, zodat u informatie krijgt die relevant is voor uw persoonlijke situatie. Geen standaard verhaaltje, maar helder krijgen wat voor u belangrijk is en inzicht in uw levensstijl en wensen. Of u nu eerder wilt stoppen met werken of nog (deels) wilt blijven werken na uw pensioen. Wij maken uw pensioenkeuzes inzichtelijk.

Interactieve sessies

U ervaart pensioeninzicht op een interactieve manier. Onze sessies zijn ontworpen om u te betrekken en u te inspireren, zodat u met een frisse blik naar uw pensioenmogelijkheden kijkt. Door de groep van maximaal 12 personen vermijden we herhalingen en bieden we diepgang. Er zal daarom een leerzame en gezellige sfeer ontstaan die gepaarde kan gaan met nieuwe vriendschappen.

Schrijf u nu in!

Wacht niet langer om de regie over uw pensioen te nemen. Investeer in uzelf en maak gebruik van onze exclusieve driedaagse cursus pensioeninzicht. Ontdek hoe u uw dromen kunt realiseren door bijvoorbeeld eerder te stoppen met werken om eerder met pensioen te gaan. Schrijf u nu in voor de eerstvolgende cursus! Heeft u een partner? Dan is het beste om dit samen met uw partner te doen. Werkt u binnen de overheid? Bekijk dan onze PIZ Cursus ABP.

Een glimp van onze trainingslocatie